presse.akkc.dk

Alle de store musicalhits fra hele verden samlet i et show

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Onsdag den 7. december 2016

Alle de store musicalhits fra hele verden samlet i et show

16 internationale topsolister og dansere fra London West End i ikke mindre end 250 farverige kostumer leverer en hel perlerække af de sidste 50 års største musicalnumre. Best Of Musical Star Nights kan opleves tirsdag den 17. januar, hvor det bliver Aalborgs tur til byde på det helt store musicalshow!

Det er lagt i kakkelovnen til en aften med fest og farver i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) tirsdag den 17. januar, når Best Of Musical Star Night lægger vejen forbi.
Øjnene bliver forkælet med over 250 farverige kostumer og flotte videoprojektioner, og det ene hit efter det andet ryger udover scenekanten i sand musicalstil.

Hele verden rundt på én aften
Musicals fra hele verden. Det er ganske enkelt det, showet har at byde på med alt fra de klassiske musicals som Phantom of the Opera, West Side Story og Cats til de nyere titler som Thriller, We Will Rock You og Løvernes Konge. En to timers lang musicalrejse er i vente. Undervejs rejser vi fra Wien til New York, videre til London og Paris og et par smutveje til Afrika og Transylvanien er ligeledes lagt ind i musicalens verdensrejse.

Det bedste fra to lande
Sangerne fra Tyskland og England har slået sig sammen med nogle af de bedste dansere fra Londons West End i dette show. Fra scenen formår de sammen at forvandle aftenen til en uforglemmelig oplevelse med både sang, dans og akrobatik.


Billetter til Best Of Musical Star Night tirsdag den 17. januar er i salg, og de kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris inkl. gebyr: A: 380 kr./
B: 330 kr./ C: 290 kr./ D: 260 kr.