presse.akkc.dk

Argentinsk schlagerstjerne tilbage til Aalborg

Schlagerstjernen Semino Rossi har turneret verden rundt flere gange. Lørdag 21. april 2018 lægger han igen vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med en koncert, der bliver en del af hans 2018 turné. Og den flatterede schlagerstjerne lover, at koncerten bliver i ægte Semino Rossi stil.

Intet mindre end 2400 publikummer så med, da Semino Rossi gav koncert i en udsolgt Aalborghallen i foråret 2016. Det var første gang schlagerstjernen med de argentinske rødder lagde vejen forbi Aalborg, og det blev en bragende succes. Nu lægger Semino Rossi endnu en gang vejen forbi Aalborghallen. Denne gang bliver det med en koncert lørdag 21. april 2018 på en turné, hvor Semino Rossi og hans team har gjort meget ud af at vælge koncertsteder med en eksklusiv atmosfære, der garanterer en mindeværdig og personlig koncertoplevelse for publikum.

Nyt album på vej
Semino Rossi er kendt for sin elegante schlagerstil, hvor han mixer den traditionelle schlagerlyd med sydamerikanske rytmer fra sit hjemland Argentina.

Turnéen i 2018 vil indeholde de gode, velkendte Semino Rossi hits og nyt materiale. Schlagerstjernen har både den nye single ’Wir sind im Herzen jung’ og albummet ’Ein Teil von mir’ på vej i 2017, og der er lagt op til en fejring af det nye materiale på den kommende turné.

Plantede et syngende træ
Da Semino Rossi besøgte Aalborg i 2016, plantede han træ nummer 86 blandt De Syngende Træer i Kildeparken. Plantningsceremonien fandt sted i parken før Semino Rossi gik på scenen i Aalborghallen. Nu får den argentinske stjerne mulighed for at se, hvor meget hans træ er vokset, når han kommer tilbage til Aalborg. Schlagerkollegaen Hansi Hinterseer har flere gange været forbi sit syngende træ, som han plantede i 2011, når han har givet koncert i Aalborg.

 

Semino Rossi giver også koncert i Sønderborg og Odense på den nye turné.

 

Billetter til koncerten med Semino Rossi lørdag 21. april 2018 kl. 20 sælges fra fredag den 24. marts kl. 12. Billetpris: A: 600 kr./B: 575 kr./C: 545 kr./D: 505 kr. inkl. gebyr og kan købes i AKKC’s billetkontor
tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk.