presse.akkc.dk

Askepot på skøjter i en eventyrlig fortælling for hele familien

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Tirsdag 19. december 2017

Askepot på skøjter i en eventyrlig fortælling for hele familien

Eventyret om Askepot kan opleves i en ny og fortryllende udgave, når The Russian Ice Stars gæster Aalborghallen med showet Askepot på is torsdag 22. til lørdag 24. februar. Aalborghallens scene bliver dækket af is, så de talentfulde skøjteløbere kan fremføre den klassiske fortælling på skøjter i en betagende udgave for både børn og voksne.

Klassisk eventyr på en scene af is
Brdr. Grimms eventyr om Askepot er kendt og elsket af mennesker i alle aldre, og nu kan publikum få et gensyn med Askepot, de onde stedsøstre og den charmerende prins i en magisk udgave, der vil betage og fascinere alle. Aalborghallen forvandles til en eventyrverden, når scenen trylles om til en skøjtebane og eventyret om Askepot vækkes til live på skøjter. Med hele fem shows i nordjydernes vinterferie, er der lagt op til nogle oplevelsesrige feriedage.

Skøjteløbere i verdensklasse
The Russian Ice Stars består af en række yderst talentfulde skøjteløbere, der har mange års erfaring på isen. Mange af dem har skøjtet siden de var helt små, og har tidligere været konkurrence-skøjteløbere og vundet adskillige priser og mesterskaber.

De russiske skøjtestjerner har optrådt verden over og er internationalt anerkendte for deres talent og smukke skøjteløb, hvor både hurtighed og ynde er i højsædet. Med piruetter, halsbrækkende løft og smukke kostumer når eventyret om Askepot nye højder i The Russian Ice Stars’ version.
The Russian Ice Stars har tidligere besøgt Aalborg med forestillingerne Peter Pan på is, Snehvide på is og Cirque de Glace.

Billetter til Askepot på is i Aalborghallen torsdag 22. februar kl. 15 og 19, fredag 23. februar kl. 15 og 19 og lørdag 24. februar kl. 15 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor på tlf. 99 35 55 66, på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris: A: 325 kr. B: 285 kr. C: 250 kr. inkl. gebyr.