presse.akkc.dk

Billetter til Børnenes MGP væk på en halv time

Mgp -350Der var som ventet rift om billetterne til Børnenes MGP 2018 lørdag 17. februar kl. 20 i Gigantium. Kun ca. 35 minutter varede det, før der blev meldt udsolgt. Nu kan publikum snart sikre sig billetter til generalprøven.

Der måtte et ekstra døgns ventetid til for de mange forventningsfulde billetkøbere til Børnenes MGP, før spændingen fredag middag blev udløst for de flere tusinde, der ventede i kø på nettet, i telefonen og i køen ved billetkontoret i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Salget til Danmarks største musikkonkurrence for børn i 2018 blev nemlig udskudt fra torsdag 2. til fredag 3. november på grund af en teknisk fejl i systemet DIBS hos NETS.

I alt blev 6200 billetter sat i salg fredag middag til det eftertragtede show i Gigantium, og der skulle ikke gå mere end ca. 35 minutter før hver en billet var revet væk.

Sidste gang AKKC åbnede for billetsalget til MGP var i 2015, og her gik der ligeledes en halv times tid, før samtlige billetter var væk. Den korte salgstid i 2015 sammenlagt med en enorm interesse for næste års MGP-event på både AKKC’s sociale medier, hjemmeside og i billetkontoret spåede ingen tvivl om, at populariteten denne gang også var enorm. Det skulle dagens korte salgstid, før der kunne meldes udsolgt, også bevidne.

Billetter til generalprøve sættes i salg
Den overvældende interesse for Børnenes MGP bevirker, at der allerede nu bliver åbner for at købe billetter til generalprøven fredag 16. februar kl. 16, dagen inden den store MGP-finale i Gigantium. Billetterne til generalprøven sælges fra torsdag 16. november kl. 12.

Til generalprøven vil publikum fortsat kunne opleve hele showet, men naturligvis uden at der bliver kåret en rigtig vinder. Det kan man hygge sig med derhjemme i sofaen med børnene dagen efter, og på den måde få sig en dobbeltoplevelse.