presse.akkc.dk

Bootleg Beatles genopliver Sgt. Pepper 50 år efter originalen

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Torsdag den 1. december 2016

Bootleg Beatles genopliver Sgt. Pepper 50 år efter originalen

Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Det er det The Bootleg Beatles lover at levere, når de besøger AKKC torsdag den 19. januar. De er dog ikke alene om at genoplive alle de kendte hits, for de har orkestret The Pepperland Sinfonia med sig, og det bliver en fest i 50-året efter udgivelsen af århundredets album Sgt. Pepper med The Beatles.

En musikalsk genistreg. Intet mindre kan kendetegne det, de fire unge mænd fra England skabte, da de gik sammen i den topmusikalske gruppe The Beatles. Nogle var heldige at nå at opleve dem live, men for dem der ikke gjorde, er det nu muligt at få en velsmagende og autentisk smagsprøve på det, der skete den gang.

Tro mod originalerne
“Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke". Sådan skrev Nordjyskes anmelder om en af The Bootleg Beatles tidligere koncerter. The Bootleg Beatles består af fire herrer, der alle var til audition i 1979 til London-musicalen ”Beatlemania”, og her fandt de sammen, idet de hver især fik rollerne som John, Paul, George og Ringo. The Bootleg Beatles er ofte blevet rost for deres musikalske talent og deres evne til at være fuldstændig tro mod originalerne. Der er derfor lagt i kakkelovnen til en nostalgisk aften, når de fire medlemmer i The Bootleg Beatles fremfører i alt 25 Beatles klassikere.

25 klassikere
"All You Need Is Love", ”Yellow Submarine”, "When I'm Sixty-four", og "Hey Jude" er bare få ud af de mange hits, der derfor kan synges med på denne aften. Til at styre festlighederne findes der ingen bedre end Hans Otto Bisgaard. Hans Otto vil fungere som aftenens konferencier, og han vil derfor tage publikum i hånden på den tidsrejse, der venter i løbet af aftenen.

En fast makker
The Pepperland Sinfonia er fast inventar, når The Bootleg Beatles er på turné i England. Musikerne i The Pepperland Sinfonia har gennem mange års makkerskab med The Bootleg Beatles udviklet deres musikalske kunnen til perfektion.

I den særlige anledning, at det i år er 50-året for udgivelsen af Beatles’ album Sgt. Pepper, lægger det traditionsrige orkester vejen fordi Aalborg sammen med The Bootleg Beatles. The Pepperland Sinfonia bliver på turnéen dirigeret af engelske David Firman, og der suppleres med en række danske symfoniske musikere, som alle har deres musikalske Beatles-baggrund i orden. Med The Pepperland Sinfonia’s motto: ”A Splendid Time Is Guaranteed For All” – ser AKKC frem til en fantastisk nytårskoncert.

Billetter til The Bootleg Beatles & The Pepperland Sinfonia torsdag den 19. januar er i salg, og de kan købes i AKKC’s billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller på www.akkc.dk samt www.ticketmaster.dk. Pris inkl. gebyr: A: 445 kr./ B: 425 kr./ C: 390 kr./ D: 340 kr.