presse.akkc.dk

Brødrene Olsen varmer op for Cliff Richard

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Torsdag den 23. februar 2017

Brødrene Olsen varmer op for Cliff Richard

Når Sir Cliff Richard giver koncert med sine nye rock ’n’ roll numre under trækronerne i Skovdalen 11. juni, er det Brødrene Olsen, der skal sørge for at få publikum i feststemning, inden den engelske stjerne går på scenen.

Smukt som et stjerneskud, Walk Right Back, Angelina, Little Yellow Radio, I Have to Dance og mange flere. Der er nok af Brødrene Olsen hits at vælge imellem til at skabe fællessang og få publikum i den ultimative feststemning i Skovdalen, når Cliff Richard gæster Aalborg søndag 11. juni. 

Brødrene Olsen er netop blevet udvalgt som opvarmningsband for den populære engelske sanger, som må siges at være den ultimative popstjerne med en over 50 år lang musikkarriere bag sig.

Også Brødrene Olsen har en lang musikkarriere bag sig. Jørgen Olsen og Niels ”Noller” Olsen slog igennem i 1972, og i år 2000 fik deres karriere et ekstra boost, da de vandt det internationale melodi grand prix med Smuk som et stjerneskud (Fly on the Wings of Love). I perioden 2000-2005 solgte Brødrene Olsen ikke færre end 250.000 albums, og albummet Wings of Love lå på førstepladsen af album-hitlisten i 15 uger, hvilket kun er overgået af Rasmus Seebach og Kim Larsen.

Til koncerten med Cliff Richard i Skovdalen har publikum både haft mulighed for at købe sidde- og ståpladser. Siddepladserne blev hurtigt udsolgt, da billetterne til koncerten blev sat i salg. Der er dog stadig ståpladser tilbage, hvis man ønsker at opleve Cliff Richards nye koncert med opvarmning af Brødrene Olsen.