presse.akkc.dk

Carpark North klar med ny liveturné der også eksploderer i Aalborg

Carpark North klar med ny liveturné 
der også eksploderer i Aalborg

Lysshow og effekter der aldrig er set før. Utallige hits på stribe. Carpark North drager i efteråret 2017 på en ny liveturné, der fører dem forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 18. november. Koncertrækken beskrives som Carpark Norths hidtidige højdepunkt i karrieren og har fået tildelt navnet ’Eksplosionen’.

There’s a Place, 40 Days, Transparent & Glasslike og Human. Alle singler af Carpark North, der har været Ugens Uundgåelige på DR P3. Derudover har Carpark North lavet hits på stribe, som har gjort, at de gennem det seneste årti har markeret sig som et af landets største rockbands. Her kan blandt andre nævnes hits som Save Me From Myself, Shall We Be Grateful, 32, Army of Opens Arms og Everything Starts Again. Til efteråret er Carpark North klar med en turné, der frem til nu bliver højdepunktet i deres karriere – turnéen fører dem til tre af Danmarks største scener i København, Århus og Aalborg, og der bliver ikke sparet på effekterne.

Eksplosionen i Aalborghallen
Efter et år i studiet er Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge mere end sultne efter at møde deres publikum igen. Det er nemlig også blevet til en lang pause fra livescenen, og det skal der nu rådes bod for. Derfor lancerer de ’Eksplosionen’, hvor trioens højenergiske elektrorockudtryk bliver akkompagneret af innovative og storslåede lysflader, som giver publikum et spektakulært show, der både spiller på det energiske, det følsomme, det smukke og det voldsomme.  

Nyt album på vej
Der er godt nyt til Carpark North fans. Et år i studiet betyder nemlig også, at Carpark North er klar med nyt materiale, og i forbindelse med offentliggørelsen af den nye turné, løfter de også sløret for, at der udkommer en ny plade i løbet af 2017. 

Bag sig har gruppen tre storsælgende albums, og de har vundet et hav af priser, som blandt andet tæller flere GAFFA-priser, Danish Music Awards og P3 Guld priser. Gruppen er også kendt for at stå bag musik til filmene Midsommer og Nordkraft og har derudover leveret sange til serier som Dicte, Anna Pihl og Alias.