presse.akkc.dk

Cliff Richard giver koncert i Skovdalen

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Fredag den 18. november 2016

Cliff Richard giver koncert i Skovdalen

Sir Cliff Richard kommer tilbage til Aalborg. Denne gang står den på en udendørs sommerkoncert i Skovdalen søndag 11. juni kl. 20, hvor den legendariske sanger fejrer udgivelsen af sit nye album Just… Fabulous Rock ’n’ Roll.

Hold nu fast. Sir Cliff Richards nye album er intet mindre end hans album nummer 102. Og det skal fejres. Derfor tager den verdensberømte sanger på en sommertour med sit nye album Just… Fabulous Rock ’n’ Roll, der blandt andet indeholder gengivelser af nogle af Cliff Richards yndlingsnumre som Great Balls of Fire, Sweet Little Sixteen, Roll Over Beethoven og mange flere. Albummet indeholder også duetten Blue Suede Shoes med selveste Elvis Presley - en karrierelang drøm for Cliff Richard, som nu bliver til virkelighed.

Kun to lande på turnéen
Danskerne er særdeles heldige. Sir Cliff Richard har nemlig kun udvalgt to lande, som kan opleve ham live på den kommende tour – Storbritannien og Danmark. I Danmark giver han kun to koncerter, en i Aalborg søndag 11. juni og en i Hillerød dagen før. Der er derfor lagt op til en særoplevelse for de 4500 publikummer, Skovdalen kan rumme til koncerten. Et samarbejde mellem RIM og Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har gjort det muligt at få verdensstjernen til Aalborg med en udendørs sommerkoncert.

Både sidde- og ståpladser
Ulig mange koncerter i Skovdalen, vil der til koncerten med Cliff Richard både være sidde- og ståpladser. Ca. 1500 publikummer får mulighed for at sidde ned til koncerten med siddepladser i to forskellige billetkategorier, mens 3000 publikummer kan sikre sig ståpladser til den fest, som Cliff Richard plejer at skabe ved sine koncerter.

Sir Cliff Richard har gæstet Aalborg flere gange, og hver gang har han spillet for udsolgte sale. Senest gæstede han Aalborghallen med en koncert i maj 2014, hvor han var på turné med albummet The Fabulous Rock ’n’ Roll Songbook, og her var der virkelig gang i salen med et feststemt publikum. Flere havde også taget turen til Aalborg fra udlandet for at opleve ham.

En garvet herre
Cliff Richard har i løbet af sin karriere solgt over 250 millioner albums og er med sine 123 single hits den eneste sanger, der har toppet de britiske hitlister gennem fem sammenhængene årtier.
Han har vundet 3 Brit Awards, hvoraf den seneste var den prestigefyldte Lifetime Achievement Award for sit bidrag til musikken gennem flere årtier. I 1995 blev han den første sanger, der blev slået til ridder af den engelske Dronning Elisabeth II, og i 2012 optrådte han også til Dronningens Diamond Jubilee koncert. Senere samme år fik han det ærefulde hverv at være fakkelbærer til åbningsceremonien til OL i London.

Billetter til koncerten med Cliff Richard i Skovdalen søndag den 11. juni 2017 kl. 20 kan købes fra onsdag 23. november kl. 12 i AKKC’s billetkontor, på tlf. 99 35 55 66, på akkc.dk og på billetlugen.dk.
Billet: Unummereret siddeplads kategori A: 695 kr./ Unum. siddeplads kategori B: 595 kr./ Ståplads: 395 kr. Priserne er inklusiv gebyr. Det er desuden muligt at købe en kulturpakke, der indeholder let sommer-tapasbuffet, B-billet (unum. siddeplads), overnatning i dobbeltværelse inkl. brunch: 1298 kr. pr. person. Kulturpakken kan bestilles ved Scandic Aalborg City tlf. 7012 5151. Koncerten er arrangeret af RIM.