presse.akkc.dk

De største hits fra Aarhus samlet i romantisk teaterkoncert

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center

De største hits fra Aarhus samlet i romantisk teaterkoncert

Når teaterkoncerten Made in Aarhus svinger forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) tirsdag 14. november, bliver fem årtiers musik fra Aarhus hyldet i Aalborghallen kl. 20. Her vil en perlerække af de allerstørste danske hits kunne opleves i helt nye versioner, leveret af Anette Heick, Trine Pallesen, Xenia Lach-Nielsen, Tomas Ambt Kofod og Kris Herman.

Der er lagt op til en stor musikalsk oplevelse, når den talentfulde gruppe af sangere og skuespillere går på scenen i Aalborghallen. Sange som De Første Kærester På Månen, Smuk og Dejlig, Kun For Mig og Vimmersvej får nyt liv med hjælp fra et forrygende 10-mands orkester med kapelmester Mikkel Rønnow i spidsen.

Alle sangene i teaterkoncerten er hits, der gennem tiden er produceret af musikere fra Smilets By, så for de fleste vil de vække dejlige minder og genklang. Made in Aarhus sætter spot på store danske grupper og solister som Gnags, Thomas Helmig, Medina, LOC, Bamses Venner, Tina Dickow, Nephew, Poul Krebs og mange, mange flere, når Aarhus’ sangskat bliver hyldet.

Skuespillerne Anette Heick, Trine Pallesen, Xenia Lach-Nielsen, Thomas Ambt Kofod og Kris Herman levendegør mere end 50 ikoniske sange og fortæller de kærlighedshistorier, der træder frem af musikken i én sammenhængende fortælling.

Made in Aarhus er instrueret af én af Danmarks bedste, yngre instruktører, Anders Lundorph, der er 
3-dobbelt Reumert-vinder. Forestillingen er inspireret af TV2’s hit Kys Bruden, der handler om, at hvis man i det afgørende sekund havde kigget den anden vej, havde man mødt en helt anden partner, og så havde vejen til den store kærlighed unægteligt set meget anderledes ud.

”Jeg har tænkt mig at lave en fortælling, hvor vi følger en række menneskers møder i livet. Vi møder alle sammen tusindvis af mennesker i vores liv, men lægger vi nogensinde mærke til, om de står med vores lykke i hånden?”siger Anders Lundorph.

Made in Aarhus er både for de smukke og dejlige, de vilde kaniner, de første kærester på månen og dem, der står derude og banker på.