presse.akkc.dk

Ekstraforestilling til populært skuespil

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Tirsdag den 8. november 2016

Ekstraforestilling til populært skuespil

Selvom det danske vintervejr plejer at være alt andet end sommerligt, så bliver det til januar alligevel muligt at genopleve den varme danske sensommer, når Ulf Pilgaard og Lisbeth Dahl indtager Aalborghallens scene for at fremføre skuespillet ’Vores Sensommer’. Forestillingen har allerede været så populær, at der nu er sat en ekstra forestilling i salg til søndag den 15. januar.

Intet mindre end 6 stjerner har Nordjyskes teateranmelder drysset ned over forestillingen, og en af kommentarerne, han knytter dertil, er:”De to skuespillere forløser hver eneste replik, så alle tidligere fortolkninger - glimrende som de var - fortrænges fra mindet. Det kan umuligt gøres bedre.”

Publikum deler anmelderens begejstring, for det blev hurtigt nødvendigt at sætte en ekstra forestilling i salg for at imødekomme efterspørgslen på billetter. Det er derfor stadig muligt at få en plads på tilskuerrækkerne, når hr. Pilgaard og fru Dahl på underholdende vis forsøger at forsone sig med fortidens fejltagelser og de indlysende fremtidsudsigter.

Et aldrende ægtepars refleksioner

Et hjertevarmt skuespil med galgenhumor og eftertanke om livet, der pludselig gik. Sådan betegnes skuespillet, der er Lisbeth Dahls 50-års jubilæumsforestilling. Det er familiens feriehytte ved skovsøen, der danner rammen omkring stykket, som foregår en varm sensommerdag.

Billetterne til ekstraforestillingen til ’Vores Sensommer’ søndag den 15. januar er i salg, og de kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris inkl. gebyr: A: 380 kr./ B: 330 kr./ C: 290 kr.