presse.akkc.dk

Flyvende familieforestilling i vinterferien

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Onsdag den 18. januar 2017

Flyvende familieforestilling i vinterferien

De fleste kan nok nynne med på Sebastians sang om den eventyrlystne dreng Hodja, og i vinterferien får fantasien luft under tæppet, når musicalen om Hodja fra Pjort flyver forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) tirsdag den 21. februar.

Sebastian har skrevet en helt ny musical om drengen Hodja, som med sit flyvende tæppe tager på eventyr. Rejsen fører ham til hovedstaden Petto, hvor det myldrer med mærkelige mennesker, der ikke alle er lige søde.

Hodja fra Pjort er en musikalsk hyldest til børns fantasi og nysgerrighed, men forældre og bedsteforældre kan også godt forberede sig på en underholdende forestilling. Jyllands-Postens anmelder, som giver forestillingen fire stjerner, skriver blandt andet:

”Originalt, opfindsomt og med lige præcis det twist af voksenhumor, som teksten og iscenesættelsen også besidder, og som er helt rigtigt til en forestilling, der skal underholde både børn og forældre.”

Kendt TV-vært debuterer som skuespiller
Hovedrollen som den nysgerrige Hodja spilles af skuespillerdebutanten Kristian Gintberg, som mange nok kender fra forskellige børneprogrammer på DR Ramasjang. Men selv om det er første gang Kristian Gintberg står på de skrå brædder, så er der ros til debutanten fra Jyllands-Posten.

”Kristian Gintberg får teaterdebut som Hodja, og det slipper han charmerende fra. Han har troskyldigheden og den ungdommelige energi, der kræves, så vi tror på ham og kan lide ham.”

Kristian Gintberg indledte sin tv-karriere i 2011 som medvært på DR’s børneprogram Lille Nørd, inden han blev vært på programmet Ramasjang Mysteriet, som blandt andet har vundet prisen for Årets Børneprogram i 2013.

Billetter til Hodja fra Pjort tirsdag 21. februar er i salg, og de kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris inkl. gebyr: A: 380 kr. / B: 330 kr. / C: 290 kr. / Børn under 15 år halv pris

Forestillingen anbefales børn fra 6 år.