presse.akkc.dk

Jokeren med intimkoncert i Aalborg

Jokeren giver intimkoncert i Aalborg

”Hvor er du fra? Jeg er fra Aalborg”. Den version af Jokerens kæmpehit ”Havnen” kommer med stor sandsynlighed til at skabe fællessang med publikum, når den kendte rapper giver intimkoncert i Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fredag 20. oktober.

Jokeren er tilbage – og i et helt nyt setup. Sammen med to multiinstrumentalister og en DJ bliver alle de kendte hits som ”Spændt op til lir”, ”Kvinde din” og naturligvis kæmpehittet ”Havnen” leveret i nye akustiske versioner samtidig med, at Jokeren fortæller anekdoter fra sin tid i branchen – og det er langt fra kedeligt.

Helt tæt på publikum
På Jokerens nye venuetour vil han helt tæt på publikum. Derfor er der lagt op til et intimt setup, som er meget anderledes i forhold til den måde, publikum er vant til at se den populære rapper. Og det er kun få publikummer, der får muligheden for at få den unikke oplevelse med Jokeren. Der er nemlig kun plads til 360 personer i salen, for at skabe det helt rette setup til Jokerens nye koncertformat.

En ægte hiphop-legende
Jesper Dahl, også kendt som Jokeren, slog igennem i Danmark i 1998 med hittet ”Spændt op til lir” sammen med gruppen Den Gale Pose. Med en række store hits gennem næsten to årtier hører Jokeren til i den absolutte top af dansk hiphop. Inden sit danske gennembrud arbejdede han i Los Angeles som producer for mange af N.W.A.’s medlemmer, heriblandt den kendte rapper Ice Cube. 

Udover sin store musikkarriere har Jokeren også udgivet bøger, lavet malerier, medvirket i flere tv-programmer og haft filmroller.
I foråret udkommer Jokeren med en ny EP, og i efteråret drager han ud på sin nye venuetour, hvor han igen har udviklet sig og skabt et nyt koncertformat, han ikke har prøvet før.

Billetter til intimkoncerten med Jokeren sælges fra fredag den 24. februar kl. 12 og kan købes i AKKC’s billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. 
Pris inkl. gebyr: 275 kr.