presse.akkc.dk

Niels Hausgaard med to spillesteder i Aalborg

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Fredag den 4. november 2016

Niels Hausgaard med to spillesteder i Aalborg

Niels Hausgaard er til foråret klar til at drage på sin årlige turné. Denne gang har showet fået titlen GUD ER STOR(og forfængelig og nærtagende, men stor!), og Hausgaard gæster både Skråen 22. og 23. februar og Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 18. og 19. marts på turnéen.

Niels Hausgaard er, hvad man må kalde for en nordjysk stjerne. Hvert forår drager han på sin årlige turné med et nyt show, og han spiller for udsolgte huse gang på gang. Da AKKC satte billetterne i salg til turnéen i 2016, slog Niels Hausgaard alle tidsrekorder med 2.800 billetter solgt på kun 8 minutter. Og sådan har det været år efter år – der er rift om billetterne.

GUD ER STOR
Religion fylder meget i den daglige debat, og den slags har altid været grobund for Niels Hausgaards materiale. Sådan lyder forklaringen fra Hausgaard selv på titlen til det nye show, der lyder GUD ER STOR(og forfængelig og nærtagende, men stor!). Og selvom titlen måske kan få tanken lidt derhen af, skal man som publikum ikke være bange for, at Niels Hausgaard er ude og forkynde noget. 

- Jeg tror ikke, jeg er god til at forkynde noget som helst. Verden står heller ikke og mangler forkyndelse. Gud er velegnet til underholdning. Jeg ved det kommer bag på nogen, men Gud er revnende ligeglad med, hvad jeg og andre står og siger fra scenen. Han har så rigeligt at se til i forvejen, siger Niels Hausgaard.

At Gud er både forfængelig og nærtagende, mener Niels Hausgaard er et rygte, Gud har fået hæftet på sig.

- Og det er Gud slet ikke tjent med, siger Hausgaard.

På forårets turné tager Niels Hausgaard et særdeles velkendt ansigt med. Sangerinden Signe Svendsen, som efterhånden har været med på mange af Niels Hausgaards forårsturnéer, drager nemlig med på tour igen.

Billetkøbere skal være opmærksomme

Ulig tidligere år, har Niels Hausgaard denne gang valgt to spillesteder i Aalborg på samme turné; Skråen i Nordkraft og Europahallen i AKKC. Derfor skal billetkøbere være særligt opmærksomme på, hvilket spillested de ønsker billetter til, når salget til turnéen sættes i gang torsdag 10. november kl. 10.

Da Skråen og AKKC anvender forskellige billetsystemer, skal kunderne benytte sig af Billetlugen, hvis de ønsker billetter til Skråen, og hvis der ønskes billetter til showet i Europahallen, AKKC, skal man i stedet benytte Ticketmaster.

Billetter til Niels Hausgaards nye show sælges fra torsdag den 10. november kl. 10. Der kan købes op til 10 billetter pr. kunde.
Billetkøb Skråen i Nordkraft: Onsdag 22. og torsdag 23. februar. Købes på skraaen.dk og billetlugen.dk.
Pris: 315,- pr. billet.
Billetkøb Europahallen, AKKC: Lørdag 18. og søndag 19. marts. Købes i AKKC’s billetkontor,
på tlf. 99 35 55 66, akkc.dk og ticketmaster.dk. Pris: 320,- pr. billet.