presse.akkc.dk

Niels Hausgaard udsolgt på 6 minutter

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Torsdag den 10. november 2016

Niels Hausgaard udsolgt på 6 minutter

Han gjorde det igen, igen, igen. Billetterne til fire shows i Aalborg med Niels Hausgaard, to på Skråen og to i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), blev udsolgt på omkring 6 minutter.

Kl. 10 i formiddags startede billetsalget til Niels Hausgaards nye show GUD ER STOR (og forfængelig og nærtagende, men stor!), og omkring 6 minutter efter var der ikke flere billetter tilbage til de fire shows, han gæster Aalborg med i foråret. Shows 22. og 23. februar på Skråen og 18. og 19. marts i Europahallen, AKKC, var annonceret inden startskuddet til billetsalget lød.

Slår rekord år for år
Som vanligt sad det forventningsfulde Hausgaard-publikum klar på både nettet og ved billetlugen for at købe billetter til det nye show, og de heldige nåede at sikre sig billetterne, inden de 6 minutter var gået, og samtlige pladser til de fire shows var udsolgte. Sidste år slog Niels Hausgaard rekord, da fire shows blev udsolgt på 8 minutter, og den rekord blev altså slået i år.

Begrænsning på billetkøbet
Efter udmeldingen om udsolgte huse i Aalborg, er både Skråen og AKKC blevet kontaktet af flere kunder, som uheldigvis ikke nåede at sikre sig billetter til det nye Hausgaard-show.

- For at imødekomme at endnu flere kunder kunne sikre sig billetter til næste års show med Niels Hausgaard, har vi for første gang i år sat en begrænsning på 10 billetter pr. kunde. Det har der ikke været tidligere. På trods af det, er der desværre stadig kunder, som ikke nåede at købe billetter, inden der blev udsolgt. Niels Hausgaard er meget populær, forklarer Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Niels Hausgaard tager sangerinde Signe Svendsen med på den nye forårsturné.