presse.akkc.dk

Niels Skovmand og Claus Høyer til Årets (Firma)Julefrokost

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Onsdag den 2. november 2016

Niels Skovmand og Claus Høyer til Årets (Firma)Julefrokost

Radioværterne Niels Skovmand og Claus Høyer står klar som henholdsvis konferencier og DJ, når Årets (Firma)Julefrokost med Cruiseband, Christopher og Rasmus Seebach går løs i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fredag 25. november.

Når Årets (Firma)Julefrokost åbner dørene i AKKC for tredje år i træk, står de to lokale radioværter Niels Skovmand og Claus Høyer fra Radio Nordjyske og ANR klar til skabe den ultimative julefest for de mange virksomheder og privatpersoner, der holder julefrokost i Aalborghallen og den tilhørende foyer fredag 25. november kl. 18.30.

Styr på både tidsplan og musik
DJ Claus Høyer sørger for at skyde julefesten godt i gang med de mest stemningsfulde julehits fra kl. 18.30 og under maden. Her vil Niels Skovmand også byde de mange juleglade gæster velkommen til en aften, som indeholder en lækker julebuffet fra Restaurant Papegøjehaven, dansemusik af Danmarks bedste liveband Cruiseband og minikoncerter af Christopher og Rasmus Seebach. Niels Skovmand guider alle gæster sikkert og sjovt gennem aftenen, og måske har han et par sjove overraskelser oppe i ærmet.

Når enden er god er alting godt. DJ Claus Høyer er derfor klar ved mixerpulten endnu en gang, når han fra midnat og frem til kl. 02 sørger for, at dansegulvet fyldes indtil sidste sang har spillet.

Musikalsk topunderholdning
Intet mindre end to af Danmarks ukronede popkonger giver minikoncerter til Årets (Firma)Julefrokost. Den første, der går på scenen, er populære Christopher, der lige nu hitter med sin nye single Heatbeat og er nomineret til intet mindre end 3 priser ved Danish Music Awards. Christopher er kendt for hits som Mama, Crazy og Tulips, og hans popularitet vokser og vokser – også ud over den danske grænse.
Kort før midnat går hele Danmarks Rasmus Seebach på scenen, ligesom han har gjort med stor succes til samme arrangement de seneste to år. Og mon ikke det går som sidste år, hvor han både satte gang i en fest med sine utallige hits som Olivia, Uanset, Lidt i fem og Øde Ø og fik hårene til at rejse sig på publikums arme, da han sang den smukke Under stjernerne på himlen.

Når julebuffeten er indtaget, og mellem de to popikoners koncerter, går Danmarks bedste liveband Cruiseband på scenen. Det ottemand store orkester har været en kæmpe succes til Årets (Firma)julefrokost i AKKC de sidste to år, og med præcise efterligninger af de største hits fra 80’erne, 90’erne og i dag, får de virkelig fyldt dansegulvet til randen.

Billetter til ”Årets firmajulefrokost” fredag den 25. november 2016 er i salg og koster 999 kr. for en billet ved langborde i Aalborghallen og 699 kr. for en billet ved langborde i Aalborghallens foyer. Billetterne er inkl. julebuffet, musik og dans (ekskl. drikkevarer). Billetterne kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk.