presse.akkc.dk

NOAH og Aura erstatter Christopher til Årets (firma)Julefrokost

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Torsdag den 24. november 2016

NOAH og Aura erstatter Christopher til Årets (firma)Julefrokost

To nye navne er kommet på plakaten til Årets (firma)Julefrokost i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) efter Christopher har måttet melde afbud på grund af en polyp på stemmebåndet. Rasmus Seebach får nu selskab af både NOAH og Aura, som også giver minikoncerter ved det festlige julearrangement.

Popikonet Christopher måtte tidligere på ugen melde afbud til samtlige arrangementer i en måned, da han har fået en polyp på stemmebåndet. Det betød også, at han måtte melde afbud til sin minikoncert til Årets (firma)Julefrokost i morgen aften i Aalborghallen. Derfor har AKKC sammen med bookingbureauet knoklet i flere dage for at finde en erstatning til julearrangementet, og den er nu fundet. Hele to navne er det blevet til, og både NOAH og Aura har meldt sig klar til at skabe en kæmpe fest i Aalborghallen.

Hits på stribe
Over byen, Alt er forbi og Det’ okay. NOAH har sunget sig ind i toppen på de danske hitlister, og de fleste kan synge med på de store hits, som er blevet spillet om og om igen i radioen. NOAH er blevet streamet mere end 20 millioner gange, haft flere dobbeltplatin singler, spillet udsolgte koncerter over hele landet og kan bryste sig af at være det andet mest spillede act i Danmark i radioen i 2013.

Den danske pop- og folksangerinde Aura står bag kæmpehits som Geronimo, Song for Sophie, Something From Nothing. Hitsinglen Geronimo blev nummer et på hitlisten i både Danmark og Tyskland – og faktisk er Aura den første dansker, der har haft et hit, som er gået direkte ind som nummer et i Tyskland. Hun har vundet prisen som Årets kvindelige danske kunstner ved Danish Music Awards i både 2009 og 2012. Derudover har hun vundet priser for Årets danske popudgivelse og Årets danske hit.

NOAH og Aura giver minikoncerter i løbet af aftenens program. Også Rasmus Seebach giver en minikoncert, og konferencier Niels Skovmand vil føre alle gæster sikkert og overskueligt gennem aftenen. DJ Claus Høyer står for musik under maden og efter midnat, og Danmarks bedste liveband Cruiseband står for at fylde dansegulvet mellem minikoncerterne med de kendte popikoner.