presse.akkc.dk

Rossen, Lohmann, Asholt og Heick genskaber tonerne fra 60’erne og 70’erne

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Onsdag 22. november 2017


Rossen, Lohmann, Asholt og Heick genskaber tonerne fra 60’erne og 70’erne

Stig Rossen, Jesper Lohmann, Jesper Asholt og Keld Heick har endnu en gang slået sig sammen, nu under navnet No More Jacks. Deres tidligere shows er blevet rost af anmelderne, og onsdag 26. september kan gruppen opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) til en tur ned af mindernes allé.

De fire musikalske herrer genskaber det populære univers, de skabte i forbindelse med deres tidligere shows Four Jacks, Four Jacks For Altid og More Jacks, der alle er baseret på den legendariske sanggruppe Four Jacks. Deres shows i AKKC blev rost af anmelderne i både 2009, 2010 og senest i 2015, hvor anmelderen beskrev showet med ordene ”sublim underholdning”.

Fire talentfulde Jacks
Grundet deres forskellige baggrunde kan Rossen, Lohmann, Asholt og Heick måske virke som en umage flok, men de fire herrer passer formidabelt sammen, både når det kommer til deres stemmer og deres lune humor.

Stig Rossen har en lang og succesfuld sangkarriere bag sig, hvilket tydeligt kan høres på hans stærke vokal. Den efterhånden ikoniske sanger og sangskriver Keld Heick, der også har årtiers erfaring i branchen, tilfører en god portion musikalitet til den gæve gruppe. Skuespilleren Jesper Lohmann, som er kendt fra en lang række populære tv-programmer, forstår at leve sig ind i rollen som 60’er musiker, hvilket også gør sig gældende for hans skuespillerkollega Jesper Asholt, der især har stor erfaring inden for teaterverdenen.

I No More Jacks – mod nye tider udforsker de, hvad der egentlig skete med musikken, da de traditionsbundne, rationelle 50’ere blev afløst af 60’erne og 70’ernes oprørskhed. Sammen med Peder Kragerup kaster de sig ud i en ny rejse med musikalske toner, alle får lyst til at nynne med på.

Publikum kan forvente god musik med et strejf af godt humør leveret af fire formidable kunstnere, når No More Jacks indtager AKKC’s største scene, og tager nordjyderne med på en musikalsk rejse. Der er stor sandsynlighed for, at publikum går nynnende fra salen i strålende humør.

Billetter til No More Jacks – mod nye tider onsdag 26. september kl. 20 i Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf.: 99 35 55 66, på akkc.dk samt Ticketmaster.dk. Billetpris: A: 385 kr. B: 355 kr. C: 295 kr. inkl. gebyr.