presse.akkc.dk

Rune Klan giver ekstrashow i Aalborghallen

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Tirsdag 20. december 2016

Rune Klan giver ekstrashow i Aalborghallen

To shows var allerede på plakaten 10. og 11. marts kl. 19 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), men med ganske få billetter tilbage har den populære tryllende komiker besluttet at give et ekstra show 10. marts kl. 21.30.

Rune Klan er noget for sig. Som publikum ved man aldrig, hvad han kan finde på af både jokes og sjove tryllerier. Tre år efter succesen med Det Stribede Show er Rune Klan tilbage med et nyt oneman-show. Og her er der kommet et helt nyt emne på programmet – børn. Det nye show har fået titlen Barnløs, for trods sine godt 40 gode leveår, har ‘Klanen’ endnu ikke børn. Det betyder selvfølgelig en masse fritid og dermed god luft i kalenderen til at skam-øve et trick eller en joke til den ultimative perfektion.

Ekstra show i Aalborghallen
AKKC annoncerede først to shows med den tryllende komiker i Aalborghallen, og efter et rigtigt godt billetsalg er der nu kommet endnu et show på plakaten. Fredag 10. marts vil Rune Klan således gå på scenen to gange foran det aalborgensiske publikum, første gang kl. 19 og nu også med det ekstra show kl. 21.30. Igen om lørdagen går det så løs med det tredje show i rækken.

Med showet Barnløs vil karismatiske Rune Klan med sin afvæbnende facon byde på masser af overraskelser, nye tricks og banebrydende ideer samt en stadig nysgerrighed over for det publikum, som han elsker at forkæle.

Ud over at øve sig på jokes og nyde livet, er tiden siden sidste turné blandt andet brugt på tryllekongresser verden over - også i Aalborg, hvor han gæstede International Magic Festival 2016 i AKKC og var konferencier i det store trylle-gallashow i Europahallen. Han har også lavet komedieserien Tomgang med makkeren Mick Øgendahl samt prøvet kræfter med det helt nye web-fænomen “Trickyleaks” med de fremadpegende one-take tryllevideoer.

Billetter til Rune Klan ’Barnløs’ fredag den 10. marts kl. 19 og 21.30 samt lørdag 11. marts kl. 19 er i salg, og de kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris inkl. gebyr: A: 350 kr./ B: 330 kr./ C: 310 kr.