presse.akkc.dk

Sarah Brightman juler med Aalborg

Den engelske sangerinde Sarah Brightman inviterer til ROYAL CHRISTMAS GALA i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) mandag 20. november. Koncerten er den eneste i Danmark og den første på hendes juleturné i Europa.

Verdens bedst sælgende sopran, Sarah Brightman, drager til på en ny juleturné, hvor hun synger traditionelle juleklassikere og sine største hits sammen med gruppen GREGORIAN og særligt udvalgte gæster på scenen. Koncerten vil både indeholde soloer, duetter og fantasifulde samarbejder. Med et stort orkester og band i ryggen, byder Sarah Brightman, der konstant imponerer med sin vokale rækkevidde på tre oktaver, indenfor til ROYAL CHRISTMAS GALA mandag 20. oktober kl. 20 i Aalborghallen.

Fra Londons West End
til verdens største scener
Sarah Brightman var i de tidlige år af sin karriere berømt for at medvirke i musicals på Londons West End. Blandt andet spillede hun med i Cats og var inspiration til hovedkarakteren Christine Daaé i The Phantom of the Opera – en rolle, som hun indtog i den første opsætning af Andrew Lloyd Webbers berømte musical i 1986.

I 1996 bragede hun ind på alle hitlister verden over med sangen Time To Say Goodbye sammen med Andrea Bocelli. Også Plácido Domingo, José Carreras, José Cura og Cliff Richard har Sarah Brightman sunget duet med. Alle sammen sangere, der tidligere har givet koncerter i Aalborg.

Gennem sin lange solokarriere har Sarah Brightman turneret verden rundt. I 2013 udgav hun sit 11. studiealbum, der fik titlen Dreamchaser. Og Sarah Brightman bliver ved med at opfylde sin drømme – nu med ROYAL CHRISTMAS GALA, hvor hun tager særlige gæster med på scenen.

Tyske GREGORIAN som gæst

Måske ringer navnet GREGORIAN en klokke hos det danske publikum. Den tyske gruppe, der optræder som et munkekor, har turneret i Danmark flere gange med deres Master of Chant albums, og både Sarah Brightman og hendes søster Amelia Brightman har flere gange sunget sammen med dem. Udover GREGORIAN vil Sarah Brightman også have andre gæster med på scenen på sin nye juleturné, der tæller 18 spillesteder i Europa.

 

Det er tredje gang, Sarah Brightman besøger Aalborg. Første gang var tilbage i april 1999, hvor hun også plantede et træ blandt De Syngende Træer i Kildeparken. Allerede i november 2000 vendte hun tilbage til byen igen, og efter en pause på 17 år kan publikum nu atter opleve sangfuglen i den nordjyske hovedstad.

 

Billetter til julekoncerten med Sarah Brightman mandag 20. november 2017 kl. 20 sælges fra fredag den 7. april kl. 12. Billetpris: A: 540 kr./B: 490 kr./C: 440 kr./D: 390 kr. inkl. gebyr og kan købes i AKKC’s billetkontor
tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk.