presse.akkc.dk

Sissel Kyrkjebø med udsolgt og ekstra koncert i Aalborg

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Fredag den 4. november 2016

Sissel Kyrkjebø med udsolgt og ekstra koncert i Aalborg

Norges smukkeste stemme, Sissel Kyrkjebø, er særdeles populær blandt nordjyderne. Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) kan allerede melde udsolgt til koncerten Sissels Jul onsdag 23. november kl. 20 og har derfor tilføjet en ekstra koncert samme dag kl. 17.

Den norske sopran Sissel Kyrkjebø er kendt over hele verden for sin smukke sangstemme. Hun har udgivet stribevis af albums, medvirket på en lang række soundtracks og sunget sammen med nogle af de mest kendte operastjerner i verden, heriblandt Plácido Domingo, José Carreras og Bryn Terfel, der alle tidligere har gæstet Aalborg med koncerter.

Hvad de færreste måske ved er, at Sissel Kyrkjebø er stemmen bag Ariel i både den danske, norske og svenske version af Disneys klassiker Den lille havfrue, og at hun også står bag den smukke, kendetegnende stemme på hele det rørende soundtrack til filmen Titanic, der fik 11 oscars i 1997.

Sissel juler med Aalborg
Sissel Kyrkjebø er indbegrebet af skønsang og er kendt for sine smukke julekoncerter i blandt andet Wien, Moskva og Salt Lake City. I år gæster hun Aalborg på sin juleturné, der fører hende til fire forskellige byer i Danmark, før hun rejser videre til Norge og Island. Og én koncert er ikke nok for nordjyderne. Koncerten 23. november kl. 20 er allerede udsolgt, og derfor har AKKC valgt at føje en ekstra koncert samme dag kl. 17 til programmet, så endnu flere nordjyder kan komme i julestemning i selskab med Sissel Kyrkjebø.

Sissels Jul er en medrivende julekoncert med et moderne souludtryk fyldt med energi, varme og smukke traditionelle sange, som får julestemningen til at spire frem. Til årets turné i Danmark har hun inviteret musikere og soulsangere i verdensklasse med – fra London blandt andre Wayne Hernandez, der har optrådt med navne som Tina Turner, Tori Amos, Madonna og Yusuf Islam, samt Phebe Edwards, der er kendt for optrædener med Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown og Jessie J.

Billetter til Sissels Jul onsdag den 23. november kl. 17 kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris inkl. gebyr: A: 495,- B: 470,- C: 445,- C: 420,-