presse.akkc.dk

Sjovt gensyn med kendte slipsedrenge

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Onsdag den 25. januar 2017


Sjovt gensyn med kendte slipsedrenge

Der er gensyn med nogle af de største danske revyfigurer, når ”Sjove mænd med slips – og Dario” går på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag den 25. februar.

Der er lagt op til en morsom aften i AKKC, når Amin Jensen, Per Pallesen, Flemming Jensen og Dario Campeotto på skift indtager scenen med kendte monologer og evergreens. Forestillingen har været i salg et stykke tid, og der er kun få billetter tilbage.

Publikum kan blandt andet se frem til et gensyn med Per Pallesen i rollen som Mathiesen, der afslører "what he has in his task today".

Aftenen byder også på Flemming Jensens monolog om skolelæreren, der har det svært med alle nedskæringerne, når bogstaverne bliver skåret væk, så sproget bliver noget amputeret.
Derudover skal det også vise sig, om det lykkes den ene Jensen at forhindre den anden Jensen i at synge opera i løbet af aftenen.

Driller Dario
Dario Campeotto skiller sig ud i forhold til de andre, og derfor må han finde sig i kærlige drillerier gennem hele showet, men som Flemming Jensen udtrykker det:
”Amin, Per og jeg betragter os selv som rimeligt sjove mænd. Men ingen af os kan hamle op med Dario, når han synger Angelique. Det er i sandhed sjovt”.

Billetter til Sjove mænd med slips – og Dario lørdag den 25. februar er i salg, og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk.
Pris inkl. gebyr: A: 330 kr. / B: 280 kr.