presse.akkc.dk

Skjult kamera i de berømtes træer

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Onsdag den 22. februar 2017

2 mio. tryk på De Syngende Træer:
Skjult kamera i de berømtes træer

De to millioner tryk på de berømtes syngende træer i Kildeparken i Aalborg skulle markeres, og derfor placerede AKKC hemmelige kameraer i træerne, gemte et band bag i en bil og udstyrede direktøren med blomster og billetter til sommerens koncert med Cliff Richard.

Planen var at overraske tilfældige brugere af parken, når de trykkede på knappen ved det træ, som Cliff Richard plantede i 2012. På kort tid kunne direktør Ernst Trillingsgaard overrække blomster og billetter til tre heldige og meget overraskede vindere, mens bandet spillede ´Congratulations´ i baggrunden(Se link til den sjove skjult-kamera video, der kan downloades).

- Det er helt fantastisk at se, parkens mange besøgende har så stor fornøjelse af De Syngende Træer. To millioner tryk er jo et imponerende tal, der svarer til, at der bliver trykket på træerne ca. 1100 gange i døgnet, forklarer Ernst Trillingsgaard.

Man kan opleve både Prince, Beyoncé, Take That, Leonard Cohen, Sting og mange andre kunstnere, hvis man går en tur gennem Kildeparken midt i Aalborg. Siden 2012 har flere af parkens træer nemlig budt på musik fra 89af de største internationale stjerner, som gennem årene har gæstet AKKC.  

De mange tryk er kommet siden 2012, hvor Sir Cliff Richard plantede det første syngende træ i parken, og som sammen med 88 andre syngende træer er blevet en attraktion af de helt store for både byens borgere og turisterne. 

Nu, mindre end fem år efter der kom musik i træerne, har Aalborgs musikalske vartegn fået mere end to millioner tryk fra parkens mange besøgende.  De mange tryk glæder direktør i AKKC, Ernst Trillingsgaard, som også er idémanden bag De Syngende Træer.

Fakta:
- Videoen er lavet ved hjælp af to skjulte kameraer i parkens træer og mobiloptagelser fra AKKC’s medarbejdere. 
- Bandet består af tre medlemmer fra Vodskov Bigband

- De overraskede vinder i videoen er: Kristoffer Hjort Storm, Pia Rom Dokkedal og Max, Lone Ingkirk + børnebørn. 
- Alle har givet tilladelse til, at vi må bruge og viderebringe optagelserne.

- Vinderne modtog en buket blomster og to billetter til sommerens koncert med Cliff Richard i Skovdalen i Aalborg.

YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=yswy2WbY6W8&feature=youtu.be