presse.akkc.dk

Stort internationalt turistmedie vælger De Syngende Træer ud blandt 20 attraktioner

Stort internationalt turistmedie vælger 
De Syngende Træer ud blandt 20 attraktioner

Ikke kun i Danmark, men også internationalt bliver der kigget på det enestående område med De Syngende Træer i Kildeparken, hvor nu ikke mindre end 90 internationale stjerner har plantet deres træ, som et varigt minde om en koncert i Aalborg. 

Der ligger mere end 30 års arbejde og en investering på knap fire millioner kroner bag projektet for Aalborg Kongres & Kultur Center, og derfor var det da også med meget stor glæde, at AKKC forleden modtog en mail fra en af verdens store internationale turistguider, Culture Trip, om, at De Syngende Træer var blevet udvalgt sammen med 19 andre skal-se turistattraktioner i Danmark. Også Lindholm Høje Museet er med, så Aalborg er repræsenteret med hele to attraktioner ud af 20.

Lindholm Høje Museet og De Syngende Træer er kommet i meget fornemt selskab med Tivoli, Louisiana, Aaros, Christiansborg, Amalienborg Slot, Kronborg Slot, Jægersborg Dyrehave, Egeskov Slot, Maritime Museum, Nyhavn, Frederiksborg Slot, Legoland, Den Fynske Landsby, Vikingeskibsmuseet, Rundetårn, Roskilde Domkirke, Skagen og Møns Klint.

Culture Trip har 3 globale kontorer i London, New York og Tel Aviv samt 140 lokale redaktører over hele verden. Deres hjemmeside besøges af 7 millioner månedligt, og på de sociale medier er de alle steder bl.a. på Facebook med 2,8 mio. følgere, Twitter 120.000 følgere, Pinterest 80.000 følgere og Instagram 95.000 følgere. I deres arkiver kan man læse sig igennem 41.000 artikler om se- og oplevelsesværdige steder overalt i verden.

I dette fornemme selskab findes nu De Syngende Træer og Lindholm Høje Museet. Se Culture Trips beskrivelse her 20 Unmissable Attractions in Denmark.

Se listen over alle de stjerner, der har plantet træ HER