presse.akkc.dk

Tobias Dybvad tilbage til Aalborg med nyt one man show

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Tirsdag den 15. august 2017

Tobias Dybvad tilbage til Aalborg med nyt one man show

Komikeren Tobias Dybvad går for femte gang i karrieren på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Denne gang er det med hans nye one man show Fasser Partner, og han står klar i Aalborghallen lørdag d. 10. marts kl. 19.00, hvor publikum kan se frem til at høre om jagten på kærligheden som 36-årig.

I sit tredje one man show fortæller Tobias Dybvad om jagten på kærligheden, når man igen befinder sig ude på singlemarkedet – men denne gang som 36-årig. Det er forsvindende lidt Tobias Dybvad har datet, men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af - nederlag er altid pragtfuldt stand-up materiale.

Dybvad har vokseværk i Aalborg
Tobias Dybvad har efter 15 år på scenen for alvor fået banket sit navn fast, både i og uden for stand-up-branchen. Dette ses også hos AKKC. I 2016 blev Dybvads show ”Dybvaaaaad” udsolgt på under fire timer, og han optrådte dengang i Europahallen med plads til 625 personer. I 2018 går han derfor i stedet på scenen i Aalborghallen med plads til intet mindre end 1023 personer.

En af landets mest populære komikere
Fasser partner fortsætter i den charmerende sjove ånd og giver publikum et satirisk indblik i Tobias Dybvads liv. Med sin stærkt selvironiske stil og skarpe, grænsesøgende pointer formår han at udfordre både genren og den verden, han udstiller. Tobias Dybvad har løbende modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, bl.a. for de to one man shows ”Sjov mand – klam personlighed” samt ”Er det ikke dig fra Dybvad?”, og har med tv-programmet ”Dybvaaaaad” skabt en af de absolut største succeser på TV2 Zulu nogensinde.
Nu er han klar med en hudflettende ærlig opdatering på sit kærlighedsliv.

- Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort, fortæller Tobias.

Billetter til ”Fasser Partner” lørdag 10. marts 2018 kl. 19.00 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf.: 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Billetpris: A: 285 kr./B: 275 kr./C: 265 kr. inkl. gebyr.