presse.akkc.dk

Vinterrevyen klar med dansepiger, balkon og Bierbar

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Torsdag den 3. november 2016

Vinterrevyen klar med dansepiger, balkon og Bierbar

Premieren på Aalborg Vinterrevy i AKKC nærmer sig med hastige skridt mod 17. november. Skuespillerne er allerede i gang med tekstprøver i København, inden turen går til Aalborg.

Her har de fire dansepiger fra House of Dance også masser af øvetimer, for årets dansenumre skal sidde på rygmarven inden de fire piger, Kathrine Lundorff, Christine Kragmann, Mie Busk Sørensen og Caroline Kragmann, kan gå på scenen i Europahallen for sammen med skuespillerne Rasmus Krogsgaard, Vicki Berlin, Hans Holtegaard og Randi Winther og revyorkestret, at få de enkelte sketches til at hænge sammen som en helhed.

Kendte tekstforfattere
Årets tekstforfattere er hentet fra et bredt og meget kendt spekter som Leif Maibom, Vase & Fuglsang,
Carl – Erik Sørensen, Mette Lisby & Jesper Bærens, Henrik Lykkegaard, Flemming Jensen og fra egne rækker leverer både Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard tekster.

- Jeg tør godt garantere, at det bliver en sjov revy med stærke og gode tekster til skuespillerne. Og vi er i den heldige situation at være den første revy i Danmark, der kan parodiere efter USA’s nye præsident er fundet. Vi har lavet en Trump/Hillary sketch efter at hun vinder!, siger en sejrssikker revydirektør Ernst Trillingsgaard modigt.

Længere revy med pause
Årets revy er som traditionen foreskriver med god lækker hjemmelavet julebuffet og efterfølgende dans til Signe and the Signs. Men for første gang er revyen med indlagt pause og blevet forlænget. Det viste en spørgeskemaundersøgelse, som AKKC foretog efter Vinterrevyen 2015, at publikum efterspurgte. Og det ønske har revydirektør Ernst Trillingsgaard valgt at følge til årets revy.

Desuden er der den 25. og 26. november mulighed for at købe en balkonplads til 200 kr. og dermed få set revyen uden den store julefrokostpakke. Aalborg Vinterrevy spiller hver fredag og lørdag fra 18. november til og med 10. december.

Bierbaren er åben
Har man lyst til at hænge lidt ud i baren, så er der en også en ny mulighed i år. I foyeren bliver der skabt en pop-up Bierbar med alt, hvad hjertet begærer af dirndl påklædte tjenere, sømkonkurrence, store skummende oktoberøl, shots og stemning.